Wat is Kiteheart

Kiteheart is een online platform waar je makkelijk vergelijkbare informatie vind over kitesurfscholen, kitereisaanbieders en kitesurfshops. Lees bijvoorbeeld reviews van eerdere cursisten of filter op regio, spot en prijs. Vervolgens kun je gelijk contact opnemen of zelfs direct boeken. Nog nooit was het zo gemakkelijk om kitesurfles te vinden!

Hoe is Kiteheart ontstaan

Kiteheart is van kitesurfers voor kitesurfers. Zelf kitesurfen we al sinds 2005 en sinds die eerste dag zijn we hooked. Vanuit onze omgeving horen we van veel mensen dat ze ook willen kitesurfen maar niet weten waar ze moeten beginnen.
Er zijn zo veel verschillende kitescholen en de termen vliegen je om de oren. Hoe moeten ze nou ooit een goede kiteschool vinden? En is kitesurfen niet heel moeilijk? Of gevaarlijk? Om de antwoorden op deze vragen te vinden moesten ze zich eerst helemaal suf googelen. Dat moet toch makkelijker kunnen dachten wij, en zo is Kiteheart geboren.

Hoe werkt het

Kiteheart is een platform waarop jij als (toekomstige) kitesurfer informatie kunt vinden in verschillende categorieën. Kitesurfscholen, kitesurfshops en kitereisaanbieders kunnen hun bedrijf aanmelden op Kiteheart. Wanneer ze zich hebben aangemeld zie je een vinkje bij de listing dat deze geverifieerd is. Je kunt zoeken door gebruik te maken van de verschillende zoekfilters. Je kitesurfschool kun je bijvoorbeeld vinden door op je favoriete spot voor kitesurfles te zoeken. Een kitereis selecteer je op bestemming en windperiode. Heb jij een favoriete kitesurfmerk? Dan vind je makkelijk shops die deze verkopen door op merk te zoeken. Vervolgens kun je deze bedrijven beoordelen, contact met ze opnemen of direct boeken.

Het team

Lisa van den Dool

Eigenaar | Marketing | Content

Lisa werkt al aardig wat jaren in de kitesurfindustrie. Naast een aantal seizoenen als kitesurfinstructeur schrijft ze voor diverse kitesurfmagazines. Ook is ze voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Wedstrijdkitesurfers en zit ze in het bestuur van de Nederlandse Kitesurf Vereniging. Ze heeft een Master of Science diploma in Strategic Management en een Bachelor in Bedrijfskunde. Met haar eindeloze enthousiasme zorgt ze ervoor dat er zoveel mogelijk bedrijven op Kiteheart te vinden zijn.

Tim Molenaar

Eigenaar | Development

Tim is door Lisa in aanraking gekomen met kitesurfen. Beter laat dan nooit zeggen we maar, want het liefst staat hij ieder winderig moment op het water. Wanneer het niet waait zie je hem vaak vol concentratie coderen. Tim is de technische man achter Kiteheart en daarnaast is hij bezig met het afronden van zijn studie Geneeskunde.

Thijs van den Dool

Fotograaf

Thijs zorgt ervoor dat we gebruik kunnen maken van mooie plaatjes. Sinds zijn opleiding aan de Fotovakschool zie je hem bijna nooit zonder zijn camera. Naast fotograferen is kitesurfen hetgene dat zijn hart sneller laat kloppen. Als je op zoek bent naar actiefoto’s is Thijs degene om bij aan te kloppen.