Slingshot komt met een nieuwe Misfit in de 2018 line-up. De Misfit staat bekend als een goed allround freeride twintip kiteboard die zich thuisvoelt in veel verschillende condities en onder de voeten van verschillende type riders. Dit board is uitermate goed geschikt voor choppy condities zoals veel kitespots in Nederland.

Bekijk hieronder de introductie video die slingshot voor dit kiteboard heeft gemaakt.

Het nieuwe kiteboard van Slingshot

Volgens Slingshot zelf is de 2018 Misfit het lichtste en beste twin tip kiteboard dat ze tot nu toe gemaakt hebben. Ze hebben zich naar eigen zeggen laten laten inspireren door materiaal waar fietshelmen van gemaakt worden. Ze maken gebruik van het zogenoemde Koroyd wat ontzettend sterk en licht materiaal zou moet zijn. Dit materiaal zit verwerkt in de tip, tail en onder de voeten wat zou leiden tot betere eigenschappen. Daarbij hebben ze de look veranderd naar een lekker fris ogend kiteboard.

Voor wie is het board geschikt?

Zonder al te technisch te worden heeft dit board heeft alle eigenschappen om een goede chop killer te zijn, maar door de matige rocker is hij wel minder geschikt om de harde tricks mee te landen. Meer gericht op de freeride/freestyle georiënteerde kitesurfer dan de meer wakestyle gerichte kiteboarder dus.

Wil jij de 2018 misfit als eerste hebben? Vind het board bij een van de slingshot dealers bij jou in de buurt.

2018 slingshot misfit kiteboard
de nieuwe misfit in actie

Laat een Reactie achter