Leuke sint- en kerstcadeautjes voor kitesurfers

Weet jij niet wat je moet geven tijdens de feestdagen aan je kiteverslaafden vrienden of familieleden? Wij hebben een aantal toffe cadeautips voor je op een rijtje gezet. Voor ieder budget zit er wel iets tofs bij!

Cadeautjes voor op het water

Woo (€250)

Met deze hoogtemeter hoef je nooit meer in discussie over wie nou de hoogste sprong heeft gemaakt tijdens de sessie. Met de Woo kun je je progressie meten en challenges aangaan met andere riders. Dit kan op je homespot zijn maar misschien stoom je op een gegeven moment wel door naar het internationale scorebord!

kitesurf cadeau woo sports

Surfears 2.0 (€50)

Deze oordoppen beschermen je oren door het koude zeewater buiten te houden. Zo voorkom je gehoorschade en een surfers oor (botvorming in je oor). De surfears laten geluid door zodat je nog steeds optimaal kunt genieten van je sessie. Je hoeft niet bang te zijn dat de oordoppen niet gaan passen, je krijgt namelijk een klein, medium en groot formaat in één verpakking.

Poncho’s (€55 – € 70)

Een poncho is nou echt een leuk cadeau. Ze zijn er in allerlei printjes en van veel verschillende merken. Een poncho zorgt ervoor dat je je makkelijk overal om kunt kleden zonder het te koud te krijgen. Ook kun je hem over je wetsuit heen aantrekken om je warm te houden tijdens sessies. Bijna alle Nederlandse kitesurfshops verkopen poncho’s online.

kitesurf cadeau poncho

Kitesurf cadeau voor thuis

The kite and windsurfing guide THE WORLD (€50)

Dit boek doet het goed op de koffietafel en geeft veel inspiratie voor de volgende kitetrip. De wereld is onderverdeeld in continenten en per continent worden de beste spots toegelicht. Zo weet je wanneer het waar waait maar vind je ook informatie over accommodatie en hoe je er komt. Er is ook een Europese versie.

Kite Eat Sleep Repeat beddengoed (€65)

Met dit beddengoed wordt je altijd wakker in de juiste mood. Er zijn nog veel meer leuke producten bedrukt met een kitesurf-print, zoals een hoes voor je laptop, telefoon of ipad, kussentjes, klokken en notitieboekjes. De ontwerpen achter de producten is de Duitse Miriam, zelf een enthousiaste kitesurfster met een leuke blog.

Kitesurf Map (€25)

Deze kaart doet het geweldig op de muur van een reisverslaafde. In één oogopslag krijg je informatie over meer dan 500 spots. Waar je naartoe moet en wanneer wordt wel heel makkelijk gemaakt met info over windseizoenen, windrichting, watertemperatuur, niveau en het soort spot.

kitesurf cadeau map

Cadeautjes voor op reis

Reishangmat La Siesta (vanaf €50)

Wil jij overal waar je komt kunnen chillen in een hangmat? Dan is deze lichtgewicht reishangmat wat voor jou. De hangmat is gemaakt van parachutezijde wat snel droogt en goed ademt. Als je de ophanglussen er uit haalt heb je een strandlaken: win-win! De hangmatten zijn verkrijgbaar in verschillende printjes en formaten.

kitesurf cadeau reishangmat

Sun Bum zonnebrand (vanaf €10)

Als je naar een zonnige bestemming gaat mag je je natuurlijk wel goed insmeren. Hele dagen op het water kunnen je huid flink beschadigen als je jezelf niet beschermt. De zonnebrand van Sun Bum gaat tot factor 70 en is gemaakt door surfers die eerst alleen zonnebrand maakten voor zichzelf en hun vrienden en familie.

Er zijn natuurlijk nog veel meer toffe producten die je kunt geven aan enthousiaste kitesurfers, zoals een toffe boardshort/bikini, gopro-accessoires, kitesurfreistassen, neopreen accessoires zoals schoentjes en handschoenen, toffe dvd’s etc. etc. Wij hopen dat je wat inspiratie op hebt gedaan zodat je een leuk en origineel kitesurf cadeau kunt geven tijdens sinterklaas en/of kerst. Fijne feestdagen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een Reactie achter