Er is weer een nieuw kitemerk van Nederlandse bodem. Na VANTAGE (dat niet stil zit op het gebied van innovatie) is er nu ook Reedin Kites. Het merk is opgericht door Kevin Langeree en Damien Girardin. Beide hebben jarenlang voor Naish gevaren en het duo is goed op elkaar afgestemd. Samen hebben ze als doel om de perfecte kite uitrusting te ontwikkelen, haar riders een unieke ervaring te bieden en de sport naar nieuwe hoogtes te pushen.

Reedin Kites

In januari van dit jaar werd Reedin Kites geïntroduceerd. Er was al wat langer bekend dat Kevin Langeree jarenlange sponsor Naish ging verlaten en er waren dan ook al geruchten te horen over een nieuw kitemerk. Kevin en Damien werkten samen bij Naish: Kevin als rider en Damien als ontwerper. Hierdoor zijn ze goed op elkaar ingespeeld en gaan ze samen de uitdaging aan om innovatieve kitesurf gear op de markt te brengen. Ze richten zich hierbij op de allround kitesurfers die gewoon op zoek zijn naar een goede kite. In het eerste jaar begint Reedin klein met een beperkte oplage aan kites, kiteboards, surfboards en barretjes. Vanaf 20 februari kun je jouw pre-order plaatsen.

The Supermodel

De eerste kite die Reedin Kites uit gaat brengen is The Supermodel. Deze allround kite schijnt zowel perfect te zijn voor beginners en pro’s. Of je nu lekker wilt waven, de lokale freestyle koning bent of een nieuw WOO record wilt neerzetten: The Supermodel moet het kunnen. De kite krijgt drie struts en wijde wingtips. Hierdoor krijgt The Supermodel een uitstekende hangtime en stuursnelheid, ideaal dus voor kiteloops en big air.

Gisteren is The Supermodel gepresenteerd in de nieuwe KEVVLOG:

 

Laat een Reactie achter