Kitesurf films die je gezien moet hebben

Waait het een beetje te hard voor je vandaag? Om toch aan je trekken te komen kun je lekker één van deze vette kitesurf films kijken! Er zijn natuurlijk super veel korte kitesurf filmpjes te vinden online, maar deze toffe movies zijn echt memorabel en kun je zeker meer dan één keer kijken!

Chapter one – the kiteboard legacy begins

Chapter One is één van de meest ambitieuze kitesurf films ooit en van Nederlandse bodem. Pas had ik het genoegen om met de makers te praten over dit pareltje. Het is de eerste 4K feature film die alle kitesurf legendes bij elkaar brengt. 1 uur en 23 minuten geniet je van de meest vette beelden, geschoten op 9 verschillende locaties wereldwijd, van Fiji tot Nederland! Het doel van de makers is om kitesurfen op de kaart te zetten bij liefhebbers van actionsports.

Ze portretteren kitesurfen als sport in haar vele facetten. Deze film geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. De gehele film kun je downloaden of kopen. Om een tipje van de sluier op te lichten kun je hier alvast de trailer bekijken.

Hidden lines

Hidden lines is een serie kitesurf films van Eyeforce, dezelfde makers als Chapter One. Hier worden Youri Zoon, Kevin Langeree en Nick Jacobsen, 3 professionele kitesurfers, gevolgd terwijl ze de mooiste plekjes van Zuid-Amerika ontdekken. Adembenemende kitesurf spots in Chili, de San Blas eilanden en Nitro City in Panama passeren de revue.

Nick Jacobsen doet altijd zijn eigen maffe ding, verwacht was bizarre stunts aan een kite te zien! Youri en Kevin showen de ziekste freestyle actie. De film staat in 3 episodes online, check hier alvast part 1.

Antandroy

Deze film is alweer een aantal jaartjes oud maar man oh man. Toen ik Antandroy had gezien stond Madagaskar gelijk op mijn bucket list (waar hij nog steeds staat, je moet wat te wensen houden hè 😉 ). In deze kitesurf film van F-One geniet je van strapless wave actie, freestyle en wakestyle in de schitterende natuur van Madagaskar. Download deze film helemaal gratis.

Laat een Reactie achter