Met de huidige hittegolf is een nieuwe bikini geen slechte investering. Eén van onze lievelingsmerken, zowel voor tijdens het kiten als het zonnebaden, is JOSEA SURFWEAR. Deze vrolijke bikini’s worden met de hand gemaakt door de enthousiaste Duitse kitesurfster Jocelyn Kotulla aka Jocy. Ze kent het scenario waarin je je bikini verliest na een grote crash maar al te goed, en zo is het idee voor JOSEA SURFWEAR geboren.

JOSEA SURFWEAR

Wat is het verhaal achter JOSEA SURFWEAR

In 2016 lanceerde Jocy JOSEA SURFWEAR met de missie om een perfecte surfbikini te maken, voor vrouwen die zich willen uitleven op het water. Hierbij moet het niet uitmaken welke cupmaat je hebt, de surfbikini moet zitten als een sport-bh. Het was Jocy’s wens om ontwerp, functionaliteit en duurzaamheid te combineren en hieromheen een community te creëren die wordt gedreven door verschillende waarden. Volg je passie, hou van wat je doet en wie je bent en wees brutaal genoeg om risico’s te nemen en fouten te maken.

Milieu-vriendelijk geproduceerde kitesurf bikini’s

Als je voor het eerst gaat kitesurfen met een JOSEA SURFWEAR bikini merk je al snel dat je er op kunt vertrouwen dat hij op zijn plek blijft zitten. Dit komt doordat er gebruikgemaakt wordt van speciale rubbertjes die ervoor zorgen dat de bikini goed blijft zitten. Ook wordt er gewerkt met twee lagen voor extra ondersteuning. Daarnaast zijn de bikini’s duurzaam: alles wordt op bestelling geproduceerd (dus geen fast-fashion en bijbehorende uitverkoopjes doordat er bikini’s over zijn) in de eigen fabriek in Hamburg en er wordt gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Voor het verzenden wordt er geen gebruik gemaakt van plastic verpakkingsmateriaal.

JOSEA SURFWEAR

Hebben, hebben, hebben?

Wil je ook zo’n toffe bikini bestellen van JOSEA SURFWEAR? Ga dan nu naar de website van JOSEA SURFWEAR om alle prints en modellen te bekijken. Als je op een bepaald model klikt zie je hiernaast ook gelijk de maattabel staan zodat je zeker weet dat je de goede pasvorm hebt. Het duurt ongeveer 10-14 werkdagen voordat je hem binnen hebt doordat je bikini handgemaakt wordt na het moment van bestellen. De verzending is helemaal gratis! Tag @kiteheartcom en @josea_surfwear op Instagram als je straks aan het rippen bent in je nieuwe surfbikini, vinden wij leuk om te zien :)!

Founder Jocy in haar element

BewarenBewaren

Laat een Reactie achter